Det er nettmagasinet Popjustice som slår fast at Madcon «are a terrible, terrible band from abroad» . Magasinet innrømmer imidlertid at «Beggin'» er litt av en sommerlåt, og belønner sangen med 7,5 av 10 poeng. Anmelderen i The Guardian er også tålig begeistret for Madcons debutplate «So Dark the Con of Man» og gir den tre av fem stjerner. Avisen skriver at det er lite mørke i duoens musikk «på tross av at de kommer fra satanmetallens hjemland». Samme karakter serverer nettstedet Female First.

Suksess

I forrige uke debuterte «Beggin'» på sjuendeplass på de britiske singlelistene . Denne uka har låten steget to plasser til nummer fem. Katy Perrys kanonhit «I Kissed a Girl» topper fortsatt. The Scripts «The Man Who Can't Be Moved», Kid Rocks «All Summer Long» og Rihannas «Disturbia» ligger på plassene etter Perry.

Anmeldt

Også BBC er fornøyde med albumet, og sammenligner Madcon med artister som Outkast og Gnarls Barkley. Verdt å nevne er det også at videoen til «Beggin'» er vist 4.618.159 ganger på YouTube. I hjemlandet Norge lå sangen 27 uker på VG-lista Topp 20. Ifølge en pressemelding fra plateselskapet Bonnier Amigo kan Madcon også skilte med førsteplass på salgslistene i Frankrike. I Tyskland er resultatene enda bedre. Der har duoen ligget inne på Topp20 i 25 uker.