Det er lenge siden Ashlee Simpson har fått så mye pressedekning som i det siste. Ikke siden den katastrofale bommerten på «Saturday night live» der vokalen begynte å synge uten av Simpson hadde åpnet munnen har media hatt så mange oppslag på lillesøsteren til Jessica.

En forlovelse, i tillegg til en potensiell graviditet er grunnen til at 23-åringen nå er interessant stoff igjen. Og det vet Simpson og hennes framtidige ektemann å benytte seg av.

Fornærmet, men...

Ashlee Simpson er nå klar med sitt tredje album, «Bittersweet world», og forloveden Pete Wentz har sin egen kleskolleksjon snart i butikkene. Og da gjør det selvsagt ingenting å få litt ekstra omtale i mediene.

Da Ashlee Simpson gjestet MTVs «Total request live» denne uken ble hun spurt om hun var gravid eller ikke. Svaret hun ga var dette:

— Visse ting vil du holde for deg selv. Jeg syns det er et upassende spørsmål å spørre alle kvinner.

Også kjæresten Pete Wentz virket fornærmet over graviditetsspørsmålet:

— Dette er en heksejakt. Alle tror at hver gang noen forlover seg i Hollywood, så er det fordi de er gravide, sa Pete til MTV.

Men har man et produkt å selge, så har man et produkt å selge, og da må man bare stille opp på de arrangementene man kan så lenge man er hot i media.

Ekstra bryllupskroner

Denne uken har Ashlee Simpson i tillegg til å besøke «TRL» på MTV, også tatt seg tid til å la seg fotografere hos plateselskapet Geffen Records, i tillegg til å gjeste Conde Nast Traveler sitt Hot list party.

Det betyr tre presseomtaler på tre dager noe Simpson bør si seg fornøyd med.

Fall Out Boy-gitarist Pete Wentz vet også å benytte seg av nyhetsinteressen rundt seg selv og viste torsdag fram sin kleskolleksjon «Clandestine Industries» på et hotell i New York.

Det bør gi noen ekstra kroner på bryllupskontoen.

I tillegg stilte selvsagt paret opp onsdag denne for å vise fram forlovelsesringen.

Ville si til fansen først

Det var mot slutten av forrige uke at Simpson/Wentz bekreftet at de skulle gifte seg gjennom en pressemelding.

– Vi vet det har vært mye spekulering i det siste om Pete og meg og vi ville at våre fans skulle være de første som fikk vite om forlovelsen fordi dere er de beste, skrev paret.

Foto: Reuters/Scanpix
Foto: AP/Scanpix
Foto: AP/Scanpix