Mariah Carey ble servert champagne da hun gjestet «The Ellen DeGeneres show». Det ville hun ikke ha. Dette bildet er tatt 23. november på American music awards. (Foto: Reuters/Scanpix) Foto: Reuters/Scanpix

Det var tirsdag 25. november at Mariah Carey gjestet «The Ellen DeGeneres show» i forbindelse med sin nye singel «I stay in love» og parfymen «Luscious pink». Men i stedet for å fokusere på Careys produkter, ville Ellen DeGeneres heller snakke om graviditetsryktene som har svirret rundt artisten.Og selv om Mariah Carey ikke ønsket å snakke om temaet, ga ikke den komiske talkshowverten seg med det og fortsatte å spørre.

Dette melder nyhetsbyrået Wenn.

Serverte champagne

Det hele utviklet seg til å bli ganske pinlig mens Carey vred seg i stolen for å unnvike å svare på DeGeneres' spørsmål. Det hele toppet seg da talkshowverten åpnet en champagneflaske for å feire at Carey visstnok skulle være gravid.

Mariah Carey har i den seneste tid uttalt at hun vil holde potensielle babynyheter for seg selv, men ryktene ble ikke mindre da hun nektet å drikke alkoholen DeGeneres serverte.

– Jeg kan ikke tro at du gjør dette mot meg, Ellen. Dette er gruppepress, var den sjokkerte kommentaren fra Carey.

Ellen DeGeneres sitt talkshow er blitt et av de mest populære i USA. (Foto: AP/Scanpix) Foto: AP/Scanpix

– Nei, nei, nei

Men DeGeneres var ikke ferdig med babytemaet og spurte divasangerinnen om hun og ektemannen Nick Cannon ventet barn. Derpå svarte Carey følgende:– Jeg kan ikke tro henne. Jeg har ikke sagt det. Nei, nei, nei... Vi vil si i fra når vi skal starte en familie.

Carey og Cannon giftet seg i april i år og Carey har tidligere uttalt at de ønsker seg barn.

– Jeg har ombestemt meg ettersom jeg er med den rette. Jeg tror vi vil bli gode foreldre og at vi vil klare å finne ut av alt sammen.

Mariah Carey er blitt svært kjent for sine korte og trange antrekk, men da hun besøkte «The Ellen DeGeneres show» i går var hun kledd i en løssittende lyseblå skjorte.

I Norge sendes «The Ellen DeGeneres show» på TV2 Zebra på dagtid.