KRISTIANSAND: — Det er dette jeg gjør, og det er dette jeg kan, sier Arne Skagen, eller Captain Poon som han kaller seg når han står på scenen

Gitaristen fra Gluecifer hadde aldeles ikke fått nok av bredbeint rock’n roll da bandet pakket sammen for noen år siden. I 2005 startet han Bloodlights, og i fjor høst kom debutplata ”Where the Stars don’t shine”.

Fædrelandsvennens anmelder Rune Slyngstad var begeistret og kastet terning fem. Han sammenlignet Bloodlights med et ungt Turboneger, ”men uten de teite tekstene”. Andre norske anmeldere var ikke like begeistret.

— Det var en del som skulle bevise noe, ja. Vi har blitt langt bedre mottatt nede i Europa, både av publikum og kritikere. I vinter har vi vært på en fem ukers Europa-turne, og konserten i Kristiansand er en av de få vi gjør i Norge. Ellers prioriterer vi på samme måte som vi gjorde i Gluecifer, sier Captain Poon.

Utover i mai blir det enda flere konserter, først og fremst i Tyskland, og til sommeren opptrer Bloodlights på gigantfestivalene Rock am Ring og Rock im Park i samme land.

— Etter sommeren starter vi en support-turne sammen med Die Toten Hosen. De er veldig fan av oss, og de er virkelig store i Tyskland. Da skal vi spille for publikum på 12-15000 slik at vi får vist oss fram for alvor, sier Skagen. Fredag viser de seg dessuten fram for maksimalt 100 mennesker på Charlies på en konsert i regi av Trash Pop.