I et intervju med Journalisten bekrefter Anita Skorgan at hun solgte bilde av datteren Sarah, som hun har med Jahn Teigen, til Se og Hør for 300.000 kroner.

Dette var da datteren var 8-9 år gammel. Nå er hun 24. Skorgan forklarer at det var etter skilsmissen med Teigen.

– Ja. Da var Sarah 8-9 år, men fram til da var det ikke ett bilde av henne noe sted. Det var helt uskyldig med strikkegenser på Frognerseteren, pluss at jeg var innmari blakk akkurat da.

Trengte cash

Skorgan var blakk og trengte cash.

– Ja, rett og slett. Jeg tenkte at ok, da gjør jeg det nå, og så er det ti år til neste gang. Og gjett hvor mange ganger de har trykt det bildet, men det er konsekvensen av å selge seg. Da sitter du i saksa, og du må betale med en eller annen type valuta. Jeg visste det da jeg gjorde den jobben, jeg gjorde det bevisst.

300.000 var på den tiden et betydelig honorar for et slikt bilde.

Mye penger

– Sinnssykt mye penger. Det er usømmelig mye penger, men de tjener også usømmelig mye penger, tenkte jeg, så hvorfor skal ikke vi få en liten bit av kaka? Jeg tenkte at jeg trenger de pengene nå, jeg skal forsørge barnet mitt, så da gjør vi det. Og så vet vi hva vi gjør.

Se og Hør skrev også om skilsmissen mellom Skorgan og Teigen. Men da var det ifølge Skorgan ikke hun som gikk til bladet.

– Jahn gikk til Se og Hør. Han mente det var en måte å få avsluttet det på. Det kan være et smart knep for å bli ferdig med det. Jeg var ikke helt enig i den avgjørelsen, for jeg syntes det var feil medium å ta det i, særlig fordi journalisten som skrev det var Jahns nye bestevenn. Da syntes jeg det var en veldig vanskelig situasjon å komme i, og hvis jeg ikke stilte opp, så lå det vel i kortene at jeg ville komme relativt dårlig fra det. Så der følte jeg meg presset, sier Skorgan til Journalisten.

Presset

På spørsmål om hvem hun følte seg presset av, svarer hun:

– Det var selvfølgelig Se og Hør. Men det var en opphetet periode. Jeg ville ikke handlet slik nå, nå ville jeg bare latt være å stille opp og tatt sjansen på det som kom.