Borat Sagdiyev er erklært død. Men Sacha Baron Cohen lever i beste velgående og han har ikke tenkt å legge sin utleverende humor på filmhylla. For tiden spiller han inn en ny komidokumentar – smidd over samme lesten som «Borat – Cultural learnings of America for make benefit glorious nation of Kazakhstan». Filmen går foreløpig under navnet «Bruno» eller «Brüno», ifølge imdb.com.

Furore på flyplass

Brüno er for dem som husker det den homoseksuelle østerrikske tv-journalisten med sans for ledende spørsmål som deltok i «Da Ali G show». I den kommende filmen tar han tv-showet sitt med til statene.

Her om dagen skal Baron Cohen ha spilt inn en scene i den nye filmen på Wichita flyplass i Kansas. Ifølge nettsiden Hollywood.com skapte forestillingen furore og sikkerhetspersonell ble satt i beredskap.

Hotpants og knestrømper

I en video av seansen som er filmet av en tilskuer og lagt ut på YouTube, danser det som skal være Brüno, for anledningen i hotpants og knestrømper, med en likesinnet inne på flyplassen. Forbipasserende går forbi mens de to slår seg løs med småvulgære dansetrinn. For fansen er det bare å lære seg koreografien først som sist.

Vulgær dansing

På nettsidene til tv-kanalen Kake.com heter det at filmcrewet fikk tillatelse til å ta opptak inne på flyplassen ved å si at de var tyske filmskapere som laget en dokumentar om amerikansk kultur. Men vel inne på flyplassen tok de av seg klærne og begynte å danse dristig. Alle forholdsregler blir nå tatt for å forhindre at det samme skal skje igjen, melder Kake.com.

Forstyrret kirkeskuespill

Ifølge samme nettsted skal Bruno også ha forstyrret et påskeskuespill i en kirke i Kansas ved å møte opp «bibelsk» kledd og i lenker.

Filmen har et budsjett på over 200 millioner kroner og er ventet å komme ut i løpet av 2008.