Sissel var på reisefot i USA fra 7. til 17. februar. På hjemmesiden til bergensartisten beskrives USA-turneen som en stor suksess, med fornøyde publikummere og en like fornøyd artist. Derfor ser hun naturlig nok fram til å reise tilbake 22. april.

— Jeg er veldig glad for muligheten til å reise tilbake til USA for å holde flere konserter, skriver Kyrkjebø på bloggen sin.

Endringer

Sangene fra hennes siste plate, «Northern lights» fra 2007, var sanggrunnlaget for den forrige turneen. Denne gangen kan det bli noen endringer.

— Akkurat nå ser jeg på repartoaret. Jeg vurderer å endre litt på sanglisten fra den første turneen, men «Northern lights» vil fortsatt være min mentor, skriver hun.

Fem konserter

I alt skal artisten holde fem nye konserter i Amerika. Kansas City, Detroit og St. Louis er noen av byene som får besøk. Konsertene er over 29. april, og da blir den neste konserten med sopranen i gamlelandet, nærmere bestemt på Jessheim 14. juni.

Cd-platen «Spirit of the season» kan være en av grunnene til Sissels popularitet i USA. På denne juleplaten var hun vokalist for det amerikanske koret The mormon tabernacle Choir. Albumet solgte i bøtter og spann både i Norge og USA. Den ble også nominert til to grammy-priser. Sissel fikk også med en norsk sang på platen, nemlig «Mitt hjerte alltid vanker».

Foto: Scanpix