Hvert år samarbeider den kjente smykkedesigneren Pascal Mouawad med den kjente undertøyskjeden Victorias Secret. «Fantasy Bras» heter kolleksjonen og prisene er på flere millioner kroner per del skriver nettstedet lxus.no. Blar du opp pengene kan du smykke deg med diamanter, edelstener og gull.

Her er noen av verdens mest kostbare undertøy:

Gisele Bündchen er én av supermodellene som har fått æren av å kle seg i ett av verdens mest eksklusive undertøy. Gisele er avbildet i Victoria's Secret Fantasy Bra med et matchende, og like fantastisk belte. BH-en består av 785 diamanter og 8 rubiner. I midten henger en 101 karats kjempediamant. Alt sammen er smidd sammen av lekre kjeder i hvitt gull. Bla opp 64 millioner kroner og den er din.

Supermodell Tyra Banks er også med i Mouawad/Victoria's Secrets stjernelag. Hun har på seg her hele 2900 diamanter og midt på henger en flott pæreformet 70 karats kjempediamant i midten — med englevinger av hvitt gull. Dette underverket har tatt Mouawad hele 275 timer å produsere. Og prisen: 51 millioner kroner.

Karolina Kurvoka fikk stå modell for 2006-modellen av Fantasy Bra. Denne er dekket med 2.000 diamanter og havner på "bare" 33 millioner kroner. I tillegg til at den ser flott ut, kan Kurvoka fortelle at den sitter godt. For hvem vil vel ha en diamant-BH som gnager?

Selita Ebanks har på seg Victoria's Secrets mest fargerike kreasjon. I tillegg til diamanter har denne også mønster av fargerike rubiner, emeralder og gule safirer. Etter fotoseansen sa hun til media at den føltes "meget sexy". Det tror vi på. Dette er fjorårets Fantasy Bra-modell og ligger på nette 23 millioner kroner.