— I år har vi laget et eget program for studentene i Grimstad under Studiestartfestivalen. Vi har valgt å prioritere studentene der også, og ikke minst vektlegge studenthuset Bluebox, sier leder for SiA, Jon Gottenberg.

Han er svært fornøyd med årets program i Grimstad, og har flere kritikerroste artister på programmet.

— Mandag åpnet bergensbandet Razika festivalen, etterfulgt av Rytmeklubben. Det var en perfekt åpning på programmet, sier Gottenberg.

Men headlineren spiller på tirsdag.

SiA-leder Jon Gottenberg, er fornøyd med at studentene i Grimstad blir prioritert under årets Studiestartfestival. Foto: Kjartan Bjelland

— Vi gleder oss til å presentere selveste Lemaitre på Bluebox. De kommer til å lage liv med sin dansbare musikk. Vi har kun fått gode tilbakemeldinger på årets program, og flere gleder seg til denne kvelden, sier Gottenberg.Det blir også kulturtilbud på studentkirka på Bluebox. Søndag 17. august avsluttes første studiestartuke med soul-sangerinnen Rebekka B. Maeland fra Arendal. Mot slutten av måneden blir det også standup-show med Vidar Hodnekvam og Hawaiifest for studenter.

Bluebox ligger på Grimstad Campus, og har tidligere hatt besøk av artister som Lars Vaular, Erik & Kriss og Fjorden Baby.