Smak på navnet først; Metal Heads With Broken Hearts. Metalhodene i bandet Bulk fra Arendal har knuste hjerter. De har forlatt hardtslående rock og beveget seg inn i en sfære med såre, lengtende og melodiøse låter i kategorien americana.

Albumet er spilt inn i California med hjelp fra meritterte lydmiksere og produsenter. Og det låter fett. Lydbildet er fullt av puls, farge og liv, selv om mye har et akustisk gitar-utgangspunkt. Hør bare på den aller mest fengende låten her, nemlig «I Owe You That». Vi snakker om en killerlåt som bør legges på toppen av spillelista til alle som liker slikt.

Bandet er ikke bare godt til å være norsk, for dette holder i resten av verden også. Eneste småsvake låt er «Deserted», som kommer som nummer sju på dette minialbumet. Etter det får vi en pangavslutning med «The Last Song» på en utgivelse som bare varer i en halv time. Men det trioen gjør så lenge dette står på er så eminent og så fargerikt at det bare er å bukke og takke.

I tillegg til de flotte melodiene , imponerer Lars-Erik Schjerpen som vokalist. Intensiteten er gjennomgående høy, selv om det meste går rolig for seg i utgangspunktet. Sterkt!

MetalHeadsCover.png