Det første Donkey Konga-spillet var ganske morsomt, om enn litt kjedelig å spille alene i lengden. Under et år senere er oppfølgeren her, Donkey Konga 2. Som forrige gang får du med to bongotrommer du kobler inn i Gamecuben. Hovedspillet går ut på å spille i takt til musikk, og du har fire muligheter: venstre tromme, høyre tromme, begge eller å klappe.

Du får 32 nye sanger og en del nye minispill, men ellers er dette nesten helt likt originalen. Melodiene du jammer til er et merkelig utvalg coverlåter av vekslende kvalitet, og technoversjonene av klassiske stykker som Wilhelm Thell-ouverturen er bare helt grusomme å høre på.

Ellers får du låter av artister som Good Charlotte, Pink, Smashmouth osv. Det likner helt OK på originalene, men som man sier; nesten river ingen mann av hesten, det er liksom et eller annet som mangler.

Men det som er kult, er jo at du får med et nytt trommesett. Og hvis du var av dem som kjøpte Donkey Kong Jungle Beat og i tillegg har det første Donkey Konga-spillet, vil du nå kunne spille med to andre venner, og da begynner det å bli moro.

Hvis ikke du har noe imot etterlikninger av sanger det er litt vel lenge siden var på hitlistene og du liker å få poeng for å spille trommer, er dette spillet for deg.

TORE SAND

Mer bongo i skogen

Donkey Konga 2

Namco/Nintendo

Genre: Trommespilling

Alder: 3+

Plattformer: Kun Gamecube