— Mad! Noen skulle hatt styringa på maten her. Dette brødet er fra i går. Har du leverpostei på bordet der? Jeg må ha mat nå, ellers klikker jeg, sier Toffen Gunnufsen. Festivalsjefen graver i brødposehaugen og hiver fem bokser salat ut fra kjøleskapet.Det skal litt til å mette en mann som nettopp har fakturert tusenvis av dollar til utenlandske artister.Administrasjonssjef Asbjørn Uppstad står for det meste og smiler. Han er mye roligere enn da han kom inn i brakka i vinter. Nå er det på tide å bytte ut dressbuksa og skjorta med dongeri og t-skjorte.- Sandaler og shorts blir å gå for langt. Ett sted må grensen gå, sier Uppstad. Han har gitt beskjed til kona om at han er totalt utilgjengelig, men ikke utilregnelig, fra og med fredag til neste lørdag.- Skal nok hjem og sove, sier han. Uppstad har aldri vært med på noen Quartfestival, og har etterhvert blitt godtatt på brakka etter at han i vinter kom inn og innførte siviløkonomisk disiplin.- Da var det temmelig høy temperatur her. Folk var høyrøsta og kunne ikke skjønne hva dette skulle være godt for, sier Uppstad. Han har etterhvert skjønt at ikke alt er like kaotisk som det ser ut.- De bare smiler og forsikrer meg om at dette går bra. Og hadde entreprenørbransjen hatt like treffsikre prognoser som Toffen kunne vi gjort det bra, sier Uppstad.Toffen har forutsagt billettsalget på en prikk, og i dag fredag skal det ifølge hans beregninger være tomt for dagspass til Alicia Keys.På lunsjrommet forklarer Toffen svartebørsmekanismene for student Kristine Gabrielsen som har kommet for å skrive hovedfagsoppgave på Quart.- Svartebørsen brente seg i fjor, sier han mens han gumler rekesalat.Pressetalsmann Espen Thoresen stikker hodet inn og lurer på om det går an å ordne matbonger som virker på Quartbrakka. Informasjonssjef Erik Landet sier at det kan han nok glemme, for matsjef Kristel kjører ganske nazi.Omtrent samtidig kommer campsjef Terje Soltveit innom for å hente noen printer. Han er sjef for festivalcampingen på Eg som åpner lørdag. Der er det plass til 4000 quartinger, og overnatting er en av Quarts hodepiner.- Vi taper en del billettsalg på at det er fullt på hotellene allerede rundt jul, sier Uppstad. Ikke alle vil bo på festivalcamp.Etter å ha forlatt lunsjrommet labber vi den travle korridoren fram og tilbake et par ganger. På salgskontoret sitter Gudmund Pedersen, Katrine Aanensen og Johannes Haugen og synes de har det glimrende.- Det koker litt i toppen, men det er mest på grunn av sola, sier Gudmund.Og mer sol blir det, i hvert fall ifølge Toffens prognose. Han har barometer i piggsveisen.