Platen «Nice for a change» er planlagt sendt til i butikkene i februar neste år. Geir Zahl hadde i forkant tenkt å la nettbrukere få en smakebit av solodebuten. På Myspace-profilen hans lå alt til rette for det. Men tirsdag ble siden slettet.

— Jeg skjønner ingenting! Noen har klagd inn siden min og lyktes med å få den lagt ned uten at jeg har fått vite noe. Det er veldig rart at det skal være så lett å sabotere folk, og at jeg ikke får vite hva grunnen er, sier Geir Zahl på Kaizers hjemmeside.

Han har forsøkt å sende e-post for å finne årsaken, uten hell.

— Siden kan visst ikke reaktiveres uansett, så jeg må vel bare etablere en ny profil snarlig. Litt kjedelig, men jeg er snart på plass igjen, sier Zahl på hjemmesiden.

Soloår

Geir Zahl planlegger å ta med seg musikere og spille i Norge fra mars neste år. På hjemmesiden sier Zahl at platen er inspirert av hans fascinasjon for låtskrivere som Bruce Springsteen, Neil Young, Tom Petty, Ryan Adams, Bob Dylan, Evan Dando, Will Oldham, The Jayhawks, Sheryl Crow og The Band.

Zahl er for tiden i Danmark, der han sammen med resten av Kaizers Orchestra spiller for fulle hus. Det er det siste fra Kaizers på en stund. I 2007 skal alle medlemmene holde på med egne prosjekter. Ny Kaizersplate kommer tidlig i 2008.