— Mmmm, veldig godt. Friske grønnsaker med akkurat passe motstand i, og pepperstrø som gir retten en hot touch, sier Ola Vistnes (29) fra Trondheim. Han prøver seg som gourmetkommentator mens han langer i seg av kyllig chop suey-en. Testpanelet til Quart På kunne ikke vært mer enige. Rettene fra kinamatboden på Idrettsplassen, smakte vi oss gjennom med stor glede. Selv om vi begynte å bli passe stinne etter å ha maratonspist oss gjennom all festivalmaten, var det så vidt vi klarte å si neitakk til mer. Navnet skjemmer ingen. Maten er alt annet enn Grim (stygg). Men før vi kom til den lokale vinneren, hadde testpanelet lidd seg gjennom en del smakløst og til dels kvalmende vomfyll. GRIM KINAMAT

(IDRETTSPLASSEN)Meny: Svinekjøtt chop suey 50,-Kylling chop suey 70,-Kylling i karri 70,-Kylling sechuan 70,-Biff chop suey 70,-Biff i pepper 70,-Biff sechuan 70,-Maten serveres i ta-med-hjem-isoporeske. Asiaris er fast tilbehør. Maten ser delikat ut, og skuffer ikke.Her er grønnsaker som knaser friskt, kjøtt med smak i, og på toppen danderes litt chilisaus eller pepperstrø. Servietter og gafler er lett tilgjengelig på disken. Serveringspersonalet er dessuten oppmerksomme, raske, blide og hyggelige. En smule dyrt, men dette er så å si den eneste maten du spiser for smakens skyld, og ikke bare for å stappe i deg. MEXICO

(IDRETTSPLASSEN)Meny:Quesadilla 40,-Salat: 20,-Quesidillaen er ei tortillalefse med kylling, ceddarost og salsa. Lefsa var sprø og rykende varm, men innholdet lite spicy. Det ble litt bleikt til å være Mexico. Salaten serveres i plastboks, med en pose thousand island. Halvvisne salatblader, tørr tomat og fire oliven. Kjipt og fantasiløst. PEPPES PIZZA

(BENDIKSBUKTA OG IDRETTSPLASSEN)Meny:To pizzaslice pluss drikke: 65,-En slice: 30,-Dette er enkel trøkk-i-tryne konsertmat. Lite søl, du slipper bestikk og det er lett å balansere. Vegetar, biff eller skinke. Vi prøvde alle tre, og ble passe fornøyde. Bunnen til biffpizzaen hadde konsistens som en vaskefille, men hadde massevis av myk og fyldig ost. Vegetaren var god - til tross for at det var mer skorpe enn fyll, mens osten på skinkepizzaen smakte som om den var varmet opp flere ganger. Nix krydder eller ketchup på disken. Konklusjon: Greit nok. Pizza er pizza. PØLSEBUA

(SALAMANDERPARKEN OG IDRETTSPLASSEN)Meny:Rollerkebab: 30,-Rollerburger: 30,-Snakk om stygg mat! De knudrete pølsene ser ut som hundebæsj, og smaker ikke særlig bra heller. Kebaben er tjukkest, og smaker som kebab uten salat og annet stæsj. I mektigste laget. Rollerburgeren smaker tex-mex-farsedeig, og scoret litt høyere. Typisk dagen-derpå-mat. Pølsebrødene varmes ikke opp, og smaker tørt og kaldt. Sennep i poser som er nesten umulige å åpne uten å miste pølsa. BADERINGEN

Meny:Baguett med ost og skinke: 35,-Baguett med reker: 40,-Pølse i lompe (gratis i regn)Ferske, men seige baguetter, de var deigete og lite sprø. Osten og skinken var god, salaten fin-fin. Rekene smakte fint lite, og var dessuten litt tørre. Men betjeningen var overmåte serviceminded og hyggelige, så vi svelget unna med et smil. CHILENSK

(BENDIKSBUKTA)Meny: Chilensk pølse: 35,-Empanadas: 45,-Den grove, chilenske pølsa serveres i brød, godt krydret. Tykt skinn, du må slite litt med å tygge deg gjennom det. Kraftig pølsemat, slett ikke verst. Empanadasen: Høres spennende ut, men det eneste eksotikse er navnet. Det smaker lite, og består av innbakt kjøttdeig og løk og én oliven - that's it. TOROBODEN

(BENDIKSBUKTA)Meny: Rett i koppen fra Toro: 15,-(flere ulike smaker - vi testet tre)Dette er det du spiser når lommeboka er nesten tom, og magen skriker etter fast føde. Nødmat. Du velger smaken, betjeningen heller vann i. Rør rundt og maten er klar. Mexicansk: Smaker blanding av tomatsuppe og gryterettbasis. Potetlapskaus: Metter godt, konsistensen er melete. Nudler med kylling: Den beste av de tre. Alle rettene smaker ganske likt, lukter likt og det kjennes som om du heller innpå en kopp med et eller annet kjemisk stoff. Trivelig betjening.