— Det er litt morsomt også. Bedrifter i andre bransjer som gjør en god jobb og som gjør det bra, blir støttet av det offenlige. Men ikke innenfor denne bransjen, sier Rune Kaarbø, som driver Bakgården Bar sammen med Gudmund Pedersen.De to er oppgitt over at administrasjonsdirektør Egil Bjørgum regner det som «nyetablering» at de vil utvide skjenkeområdet til andre etasje. Onsdag skal formannskapet ta stilling til søknaden om skjenking i andre etasje og utvidelse av skjenkeområdet med 70 uteplasser og 65 inneplasser i andre etasje. I dag er første etasje i Bakgården Bar godkjent for 64 gjester.- Vi har kø hver helg, og nå vil vi gjerne slippe inn køen. Derfor hadde vi tenkt å bygge terrasse ute rundt mesteparten av bakgården, sier Pedersen.De to har drevet baren i 11 år, og mener de kan sammenlignes med de beste barene i internasjonal sammenheng.Administrasjonen avslo i første omgang søknaden om utvidelse, og henviste til at antallet nye plasser gjør at søknaden må behandles som en full nyetablering. Som svar på dette har Bakgården søkt alternativt om 90 plasser ekstra i andre etasje. Dette har imidlertid ikke gjort tilstrekkelig inntrykk, siden innstillingen fra administrasjonsdirktøren fremdeles er avslag.Dersom formannskapet tar innstillingen til følge, vil Pedersen og Kaarbø klage til fylkesmannen.- Da vil vi klage på saksbehandlingsfeil, for her mener vi det er forskjellsbehandling ute og går, sier Pedersen.