Kittelsen spiller karakteren Marianne, som i ti år har vært gift med Håkon, spilt av Anders Baasmo Christiansen. Sammen har de to små barn. Plutselig oppdager hun at ektemannen er utro med den kvinnelige regnskapsføreren på jobben. Da blir det trøbbel.

— Det handler om hva som skjer etter man har fått seg en trøkk i trynet, og hvordan man finner veien tilbake. I det ligger kilden til mye komikk, har Agnes Kittelsen tidligere uttalt til VG.

Se traileren øverst i saken!

I tillegg til Kittelsen og Baasmo Christiansen, har Linn Skåber en sentral rolle i filmen, som er regissør Charlotte Bloms spillefilmdebut.

Linn Skåber spiller Agnes Kittelsens karakter Mariannes beste venninne i "Staying Alive". Foto: Maipo/Nordisk film distribusjon

— Godt hjulpet av bestevenninnen Kristin, spilt av Linn Skåber, snubler hun (Kittelsens karakter Marianne, red.anm.) ut i livet igjen og finner ut at kos er overvurdert, det er gøy som gjelder, sier Blom i et intervju med Dagbladet.

Stein Torleif Bjella og Eurovision-legende Johnny Logan har også mindre roller i filmen. I traileren som nylig ble sluppet, ser vi at Kittelsens karakter flørter med begge to.

«Staying Alive» har premiere på norske kinoer 16. januar neste år.

Se traileren øverst i saken!