— Vi er veldig glade for å ha møtt et publikum vi antagelig ikke pleide å møte i Agder Teater. De aller fleste av disse billettene er kjøpt over internett, og det tar jeg som et tegn på at vi har nådd et yngre publikum, sier kulturdriftsleder Gunnar Grimstad ved Kilden.

I morgen torsdag opptrer Thom Hell, Erik Faber, Hanne Kolstø, Erlend Ropstad og Jonas Alaska under vignetten "From Hell to Alaska". Forestillingen er et forsøk fra konsert- og teaterhusets side på å sette opp lokalt forankrede artister, og det har vist seg å være en større suksess enn de hadde håpet på. Det er Erik Faber som har koordinert programmet, samtidig som han arbeider som scenetekniker på Kilden.

Onsdag formiddag var det bare 19 billetter igjen av de 1030 som blir lagt ut for salg til forestillingen i Konsertsalen. Resten var enten bestilt eller avhentet. Det betyr at Gunnar Grimstad og hans medsammensvorne på Kilden kan belage seg på nok en suksess i rekken av fulle hus etter åpningen 6. januar.

— Vi kan ikke klage på dette, sier Grimstad, som ser en utfordring i å møte mulighetene som nå byr seg fra turnerende artister. Mange har først nå oppdaget Kildens muligheter, blant annet fordi åpningsfesten fikk så bred dekning i media.

— De kommer gjerne nå og spør om de kan spille i mai, og da er det ofte allerede booket noe. Vi forsøker å holde åpne noen lommer til slike formål, sier Grimstad.

Onsdag ble det klart at Helene Bøksle må trekke seg fra konserten fordi hun har fått vondt i halsen. Hun blir erstattet av Erlend Ropstad fra Vennesla.