Går for Cash-klassiker

Steffen Jakobsen skal synge to låter til fredag.

Publisert

GÅR FOR CASH: Steffen Jakobsen skal fremføre sin versjon av "Hurt" under fredagens delfinale i Idol.

KRISTIANSAND: Storfavoritten Astrid Smeplass røk overraskende ut av Idol sist fredag. Steffen Jakobsen fra Grimstad er en av fire finalister som nå kjemper om seieren i årets talentkonkurranse.

Fredag blir det tid for mimring i Idol. Ikke fra årets fremførelser, men fra magiske øyeblikk som har blitt til gjennom de ti årene Idol har vært i Norge.

— Gjennom årenes løp har det vært en rekke uforglemmelige Idol-øyeblikk på fredagskveldene. Dette er fremføringene som ga oss ekstra gåsehud, og som man fremdeles husker flere år senere. Denne uken har de fire gjenværende Idol-finalistene plukket de fremføringene de selv husker best, og skal forsøke å gjenskape noe av den samme magien – men på sin egen måte, skriver Bjarne Laastad, TV 2s presseansvarlig for Idol.

Les også

Har bare tre utfordrere igjen

Jakobsen har valgt Trent Reznor-låta "Hurt" som har blitt covret uendelig mange ganger, mest kjent gjenom Johnny Cash. Erik Flaa sang den i Idol i 2005, året da Jorun Stiansen til slutt gikk til topps i konkurransen.De tre øvrige finalistene skal synge følgende låter:

  • Siri Vølstad Jensen (17) fra Ålgård: "This Years Love" av David Gray, tidligere tolket av Alejandro Fuentes.
  • Astrid Sugaren (17) fra Tolga: "Everybody Hurts" av R.E.M., tidligere tolket av Aleksander With.
  • Eirik Søfteland (24) fra Bergen: "My Way" av Frank Sinatra, tidligere tolket av Gaute Ormåsen.

De fire finalistene skal i tillegg synge én låt til, men det er ikke klart hvilken det blir. Rekkefølgen er heller ikke bestemt.

Publisert