Hva mener du? Sin din mening i debattfeltet under.

KRISTIANSAND: — Tanken om at dette var for råflott slo meg da vi så hvilke summer det var snakk om. Men hvis det er noen gang vi har råd til å gjøre noe sånt, er det i vår tid. Det handler om å bygge byens kultur i vid forstand, og det handler om livskvalitet for hele Sørlandet. Sånt kan ikke måles i kroner og øre, mener Jan Oddvar Skisland, som ser fram til å overvære åpningen av Kilden i kveld.

Som KrF-ordfører fra 2003 til 2007 var han med på å bevilge de nødvendige midler, og han klippet snora da 95 arkitektutkast ble utstilt på Festningen i november 2004.Kilden har solgt over 56.000 billetter til en verdi av 11 millioner kroner. Likevel mener enkelte at bygget til 1,7 milliarder er i overkant for Sørlandets hovedstad.

— Fra første stund har jeg tenkt at det blir en utfordring å gjøre Kilden til allemannseie. Men det er tatt mange gode grep for at dette skal bli for hele befolkningen, mener Skisland, som nå har meldt overgang til Ap, blitt fakultetsdirektør for kunstfag på UiA og leder av havnestyret.

I hans periode var det stort flertall for å bygge Kilden, bare Frp og Demokratene stemte konsekvent imot.

— Jeg synes det er blitt veldig flott, og jeg tenker at plasseringen er den rette. Kilden er blitt det spektakulære landemerket bystyret ønsket det skulle bli, sier Skisland.

- Har du kjøpt billetter?

— Hele familien skal på West Side Story, i tillegg skal jeg i hvert fall få med meg "Den som dikter" av Kjell Askildsen.

Si din mening i debatten under.