— Svein Bjørge i Hovefestivalen er kjent for å være svær i kjeften, men nå må han roe seg ned, sier sv-politiker Torbjørn Urfjell til Agderposten.

Urfjell har tidligere sittet i styret i Quart. Nå er han politisk rådgiver for Regjeringen. Han mener Arendal bør kreve at Hovefestivalen omberammes.

— Selvfølgelig er Arendal positive til Hove, men politikerne kommer til å merke at festivalen blir avhengig av dem. De folkevalgte må bruke den makten til å unngå blodbad mellom festivalene, sier Urfjell.

— For et tåpelig utspill. Det er jo markedskreftene som bestemmer hvem som overlever, kontrer iniativtager til Hovefestivalen, Svein Bjørge til Agderposten og fortsetter:

— Urfjell snakker tull. Han forstår ikke booking, og burde holde seg til politikken. Det er tydelig at han føler seg forsmådd på Kristiansands vegne. Vi tar 2. til 6.juli for å ha samme uke som Roskilde. Da er de største artistene i Europa. Det har aldri vært vår intensjon å utkonkurrere Quart, og jeg tror fortsatt den kan leve, sier Bjørge.