FARSUND: — Jeg tror sjansene for at jeg går videre er små. Alle blondinene har danket ut brunettene til nå, sier hun til fvn.no.

Derfor spøker Nilsen med at hun kanskje må farge håret.

— Jeg tenkte at jeg skulle melde meg på til neste år med bleket hår. Neida, sier hun og ler.

Så nervøs at hun ikke husker opptaket Farsundsjenta møter (blonde) Monica Pedersen fra Moelv til såkalt duell på TV Norge onsdag kveld klokken 17.25 og 18.55. Deretter kan seerne stemme på hvem av de to jentene som bør gå videre til semifinalen frem til søndag. Da offentliggjøres resultatene.

Nilsen har allerede sett duellen som vises på tv.

— Det var litt merkelig å se seg selv. Jeg så at det ble vist fra da vi gikk på catwalken. Da det ble tatt opp var jeg så nervøs at jeg ikke husker hva som skjedde, sier hun.

— Hvordan takler du nervøsiteten hvis du går videre i konkurransen?

— Det blir sikkert bedre etter hvert. Vi får opplæring, sier hun, og legger til at det kun var foran catwalk-opptredenen hun ble nervøs.

— Det var så mange folk der. Og så var de andre så nervøse - det gjorde jo meg dobbelt så nervøs. Men da de filmet mens vi gikk i undertøy, gikk det veldig greit. Og det var første gangen jeg gjorde et sånt opptak, sier hun.

Blid jente Hvis tyveåringen går videre til semifinalen, tror hun det er på grunn av sin utstråling.

— Jeg er veldig blid. Det ser du på videoen. Og kanskje noen vil ha med en brunette, sier hun.

Hun håper også at de andre sørlendingene i konkurransen går videre. Torsdag vises duellen der arendalsjenta Silje Frivold deltar. Det kommer vi tilbake med mer om.