OSLO: Mange fikk med seg Marit Larsens opptredener i sommer på en rekke festivaler, blant annet på Quart og Øya. Nå legger hun ut på ny turné i Norge.

Marit Larsen legger denne gangen ut på klubbturné sammen med sitt band hvor også Thom Hell fra Kristiansand bidrar som musiker.

Turneen startet i Tromsø torsdag kveld og avsluttes 2. desember i Kulturhuset i Asker. Hun gjester både Grimstad og Kristiansand på klubbturnéen sin.

Marit Larsen jobbet med albumet sitt "Under The Surface" i fire år. Kritikerne kvitterte med solide terningskast og glitrende anmeldelser etter å ha ventet på at hun skulle bryte stillheten etter oppløsningen av M2M i 2002. I perioden på fire år spilte, øvde og skrev hun låter og klarte å overtale Thom Hell til å dra på Turné som musiker for henne. På albumet står Larsen selv for vokalen og låtene, men tar seg også av både piano, gitar, mandolin, munnspill, klokkespill, tampura og domra, og er med andre ord svært allsidig.

Hun kaller musikken sin selv for pop-folk, og assosiasjonene går både til artister som Abba og Joni Mitchell, for å nevne noen.

Se turnélisten her:

12.10 Tromsø, Driv

13.10 Askim, Kulturhuset

14.10 Lillehammer, Bingon

18.10 Stavanger, Folken

19.10 Haugesund, Lille Byscenen

20.10 Bergen, Hulen

21.10 Bø, Kroa

24.10 Grimstad, Luftslottet

25.10 Kristiansand, Østsia

26.10 Lørenskog, Kulturhuset

27.10 Hønefoss, Alfreds

4.11 Oslo, Rockefeller

2.12 Asker, Kulturhuset