Bekreftelsen av de prestisjetunge festivaljobbene kommer allerede en måned før albumet slippes utenfor Norge. Skiva til shoegazer-rockerne skal ut på det engelske markedet 26. juni. Slipp i USA og resten av Europa følger.

— Det er fantastisk å få muligheten til å få vist seg fram på disse festivalene. Jeg har aldri vært her før selv, men har selvfølgelig hørt og lest masse om band som har spilt der, sier Serena Maneesh-frontfigur Emil Nikolaisen til NTB.

Bandet har allerede fått mye oppmerksomhet i britiske medier. The Independent har allerede anmeldt albumet til fire av fem mulige poeng, og bandet er intervjuet i Sunday Telegraph og Uncut. MTV2 kjører videoen til «Drain Cosmetics» på høy rotasjon og låten var også The Guardians «singel of the week» nylig. Det suggererende rockebandet spilte live i studio på BBC Radio Six Session.

— Jeg tror det vil bidra til å spre ordet. Vi er fremdeles et nytt bekjentskap for folk. Det virker når folk ser oss i en slik sammenheng som en anerkjennelse. Det skjer stadig mer med dette bandet og det er kult, forteller Nikolaisen fra Moi i Rogaland.