KRISTIANSAND: — Vi fikk faktisk inn over 30 «søknader» så det var veldig vanskelig å plukke ut bandene, erkjenner Kjetil Nordhus i Kristiansand Rock City.

Søndag kveld ble avgjørelsen tatt, og her er de ni bandene/artistene som får spille på Kristiansands egen scene i Oslo 1. juni:

James Band

In Vain

Love Fi

Terje Dragseth

Transit

Glass & Gold

In Minor

Essence of a Session

Jennifer Rubins.

— Selvfølgelig er det enkelte som føler seg forbigått, men jeg har ringt alle og gitt min begrunnelse for valget, sier Kjetil Nordhus.

STORE PLANER.

At to av byens desidert mest profilerte rockeband, Evan Seleven og Davy Jones´Locker ikke er funnet verdig en plass under Musikkfest, har også sin forklaring ifølge Nordhus.

— Vi har store planer for kommende høst. Da har vi tenkt å sette opp egne kvelder i Stavanger og Bergen hvor vi skal profilere artister fra Kristiansand. Da vil både Evan Seleven og Davy Jones´ være brennaktuelle med nye plater, og tidspunktet vil i så måte være mer riktig, mener Nordhus.

De to nevnte bandene har for øvrig konsert i Oslo inneværende uke, i egen regi.

BREDDE.

Nordhus er ikke i tvil om at de ni bandene som drar til Oslo i begynnelsen av juni vil representere Kristiansand på en glimrende måte.

— Bredden er stor. Vi har alt fra In Vain sin ekstremmetall til Terje Dragseth på kassegitar. I tillegg har vi rutinerte James Band, samt årets snakkis i Kristiansand, Glass & Gold som er helt ferske, sier Kjetil Nordhus.