Nå har hun avlyst resten av konsertene denne måneden. En talsmann oppgir «helsemessige årsaker» som grunn til avlysningene.

Tre puber

Amy Winehouse og ektemannen Blake Fielder-Civil besøkte tre puber i nabolaget i Camden i går kveld. Ifølge BBCs nettutgave var paret bare innom i ti minutter hvert sted, før de vendte nesen hjemover.

Fielder-Civil fortalte de fremmøtte pressefolkene at de bare var hjemom for å hente en gitar og skulle tilbake til klinikken der de er på rehabilitering etterpå. Ifølge legene er hun utslitt og de har beordret henne til å hvile.

På bedringens vei

Rykteflommen om Amy Winehouse startet etter at hun på kort varsel avlyste den planlagte konserten på Øyafestivalen tidligere denne måneden. Senere er flere konserter kansellert og Winehouse er blitt lagt inn på sykehus.

Ifølge Fielder-Civil er ryktene om misbruk av heroin og kokain betydelig overdrevet og han forsikrer at begge er på bedringens vei.

Amy Winehouse har planlagt turné i USA og Canada i september. Hun er også nominert til tre priser på MTV Video Music Awards i USA i september.