Norges nye store musikkfestival melder på sin hjemmeside at de nå bare har 200 ukepass igjen.

Blir utsolgt

Billettsalget til festivalen på Tromøy utenfor Arendal har gått jevnt og trutt. For kort tid siden var det 1000 ukepass igjen, nå er tallet 200 og dermed ser det ut til at festivalen kommer til å bli utsolgt.

Hovefestivalen arrangeres fra 26. til 30. juni, og har navn som The Killers, Queens of the stone age, My chemical romance, Slayer, Amy Winehouse og Arcade fire som toppnavn.

Så langt har ikke mange artister blitt avkreftet, men mandag ble det kjent at hip hoperen Lil' Wayne ikke vil bli å høre. Men erstatteren er allerede på plass, og mange vil nok kunne kjenne igjen navnet: Ludacris, mannen som har solgt over 13 millioner plater bare i USA.

Quart

Quartfestivalen har ikke villet opplyse om sitt billettsalg, men festivalen er ikke utsolgt. Quart har i år fått kritikk for å være sent ute med programmet. I tillegg har ett av toppnavnene avlyst. Velvet Revolver kommer ikke, men Chris Cornell ble hentet inn som erstatter. Andre navn i Kristiansand i år er The Who, Scissor sisters, 50 cent og Beastie Boys.

Quart arrangeres fra 2. til 6. juli.

Norwegian Wood

Norwegian Wood trommes i gang torsdag denne uken, og også til denne festivalen er det billetter igjen til alle dagene.

Her står band som Travis, Korn, Waterboys og Wolfmother på scenen.