Familien Beckham søker ny barnepike. Interesserte må være forberedt på vanskelige arbeidsforhold, skriver britiske medier. Paret David og Victoria Beckham er nemlig kjent for å drive sine medarbeidere hardt — og for å si opp folk de ikke lenger føler tilfredsstiller deres krav. Familiens tidligere barnepike, Abigail Gibson, fikk fyken - og nå har Beckham-paret tatt i bruk internett for å finne hennes arvtaker. Stillingsannonsen blir formidlet via hjemmesiden www.nannyjob.co.uk, og lyder:

«Familie med høy kjendisprofil søker profesjonell barnepike til tre gutter. Søkere må være svært fleksible og innstilt på en del reising, hovedsakelig til Spania. Fortrolighet og diskresjon er nødvendig i denne jobben. Søkere må videre ha minst fem års erfaring fra lignende arbeid».

Det hevdes at Victoria Beckham er en særdeles hard arbeidsgiver, det mener i alle fall parets tidligere butler, John Giles-Larkin. Han sluttet etter eget ønske og har i ettertid uttalt at David Beckham egentlig var en ganske fin fyr, men at Victoria ganske enkelt ikke var til å holde ut.