Skuespilleren, som ofte er blitt ansett som en av de mest velkledde kvinnene i sin generasjon, skrev kontrakt med firmaet der hun får jobben som kreativ sjef og direktør samt en andel av selskapets aksjer.– Jeg synes dette er en helt ny forretningsmodell og den viser hvor seriøs jeg er når det gjelder stillingen. Jeg synes det er vidunderlig å føle meg en del av noe og ikke bare si at jeg går god for det. Jeg vil gjerne kjenne på at det betyr noe, sier hun til motenettstedet WWD.

Den 44 år gamle stjernen innrømmer at hun ikke har de tradisjonelle kvalifikasjonene til å drive selskapet, men mener hun kommer med andre kvaliteter.

– Jeg vet at jeg begynner å jobbe for dem på en ganske uortodoks måte, men jeg er ikke den første som blir direktør i et selskap uten den tradisjonelle bakgrunnen. Andre har hatt suksess med slikt arbeid og jeg håper jeg kan det også.

– Jeg oppfører meg pent, har synspunkter som inspirerer, som forhåpentligvis er smarte, og en utrolig glød og humør og entusiasme, samt en del erfaring om kvinner siden det i hovedsak har vært min rolle i «Sex og Singelliv». (©NTB)