Selv om det ikke er lett for de to å sette av tid til å møte hverandre, er de i kontakt hele tiden.– Vi prater via e-post. Hun er ei flott jente, og den mest helstøpte kvinnen jeg noen gang har møtt. Med den suksessen hun har hatt skulle man kanskje ikke tro det, men hun er ei real jente. Hun er den ultimate diva, sier Burke til magasinet More!

– Vi snakker om nesten alt som skjer. Hun spør meg hva jeg driver med og hvordan det går med karrieren min. Det er helt normalt, og ganske sprøtt.

Alexandra Burke er også god venn med Cheryl Cole som hjalp henne da hun vant det britiske «X Factor»-programmet i 2008. Så pass at hun ble invitert til å feire jul med Girls Aloud-stjernen og hennes mann, fotballspilleren Ashley Cole.

– Vi ringes hele tiden, det er helt vilt. Hun spurte meg til og med om jeg ville komme til dem 1. juledag, men jeg svarte at jeg skulle være sammen med familien min. Det er som om hun er min andre familie, vi spiser alltid spagetti sammen. Hun er en skjønn kvinne og et skikkelig fyrverkeri. (©NTB)