Hun gjenopptok sitt forhold med den tidligere «Beverly Hills 90210»-skuespilleren i fjor etter et kort brudd. Nå sier Megan at hun ble umiddelbart tiltrukket av ham og visste at han var den rette for henne så snart de hadde hatt sin første fysiske kontakt.I 2004 hadde Green en gjesterolle i den amerikanske TV-serien «Hope and Faith» der Fox hadde en av hovedrollene. Det var da hun fikk opp øynene opp for ham.

– Jeg visste ikke hvem Brian var, men jeg likte ham med en gang. Alle sto rundt monitoren å så på scenen og Brian kom tilfeldigvis borti beinet mitt. Jeg husker at det bokstavelig talt var som et elektrisk sjokk som gikk gjennom meg og ut i alle retninger. Det var helt magisk, sier hun i et intervju med magasinet Harper’s Bazaar.

Den 23 år gamle skuespilleren sier at Brian Austin Green (36) er hennes «klippe» og gir henne den tryggheten hun trenger.

– Siden jeg var 18, har jeg vært mange forskjellige mennesker. Jeg har gått fremover, jeg har gått tilbake, det har vært vanskelig. Men Brian gjør meg glad. Jeg føler meg trygg og han gir meg en følelse av husfred. Min klippe, jeg trenger det når alt er ustabilt, sier Megan Fox. (©NTB)