Det er ikke ofte to så store bekreftelser dukker opp på nøyaktig samme øyeblikk i innboksen, men slik var det altså i dag. Problemet du som festivalpublikum vil få er selvsagt: hvor skal du dra?

Eagles of Death Metal er nå bekreftet som artist til sommerens Hove-festival. Allerede i kveld så spiller dette amerikanske bandet på Rockefeller, men dette er en konsert som har vært utsolgt i ukesvis nå.

Ni-tommers spiker

— Dette er en fin anledning for de mange fansene deres til å få med seg bandet i en ordentlig festivalsetting, ikke minst de som ikke har fått skaffet seg billett til kveldes Rockefeller-konsert. Eagles of Death Metal er trange t-skjorter, pilotbriller og mustasjer i kombinasjon med fete rockeriff og breial vokal. Med andre ord egner de seg ypperlig på sommerfestival, sier Gaute Drevdal, pressetalsmann i Hovefestivalen.

Sommerens besøk på Roskilde kan bli absolutt siste sjanse til å se Trent Reznor som frontfigur i Nine Inch Nails. Reznor har nemlig tenkt å begrave ni-tommers spikrene en gang for alle og varsler full stopp etter sommerens festivalbesøk.

Roskilde-festivalen avholdes fra 2. til 5. juli.