OSLO: Koret har nemlig fått flere tilbud om å holde konserter i tiden framover, noe som gleder teamlederen.

— Vi skal holde på litt videre. Det blir gøy, sier Venke Knutson til fvn.no.

Koret er allerede booket til å opptre på 17. mai-festen på hjemstedet, og på Birkelandsdagene i august.

— I tillegg er det flere som vil ha meg til å opptre med kor i sommer. Så det kan bli flere konserter, sier popyndlingen fra Birkeland.

- Blandede følelser

Dagen derpå er Venke Knutson fornøyd med egen og korets prestasjon, selv om laget måtte ta til takke med en fjerdeplass i konkurransen. Fremføringene av Billy Joel-slageren «River of Dreams» og Alice Cooper-klassikeren «Poison» holdt ikke til å få nok stemmer, og laget ble dermed det fjerde som røk ut.

— Jeg har blandede følelser i dag, men er først og fremst takknemlig for å ha kommet så langt. Dette var spesielt for Sørlandet og Birkeland. Selvfølgelig skulle vi gjerne ha vært med til slutt, men tre kor røk ut før oss, og jeg er glad for at vi fikk være med så lenge, sier hun.

Noen samling med koret ble det ikke tid til etter at tv-kameraene var slått av lørdag kveld. Koret satte seg på bussen hjem til Birkeland, mens Venke ble igjen i Oslo.

— Det er nok mange av dem som er slitne i dag, sier hun.

Reunion

— Og du da?

— Jeg kjenner det nå, sier høygravide Knutson, som har termin samme uken som finalen i «Det store korslaget» går av stabelen, 2. mai.

Om to uker treffes imidlertid koret og teamlederen igjen.

— Vi har allerede avtalt en reunionmiddag om to uker, opplyser Knutson.