KRISTIANSAND: — Neste år skal vi bare lage en eneste stor fest. De 50 millionene som vi har til booking, de skal vi bruke, sa Aril Buli på Quarts pressekonferanse i Bendiksbukta mandag ettermiddag.

Se intervju med BuliMed høye artisthonorarer og et betydelig større bookingbudsjett betyr det at festivalpassene vil koste 2250 kroner. Dagspassene vil ligge på mellom 600-900 kroner.

I dag presenterte Buli de tre scene-konseptene for Quart. Scenene er velkjente for de fleste.

***Live Quart som legges til Odderøya Amfi

*Beach Quart som legges til Bendiksbukta

Club Quart som legges til Kristiansand sentrum og Salamanderparken*

— Det nye for året er Beach Quart i Bendiksbukta. Der skal folk nyte sol, sommer og skjærgård, i stedet for at man skal gjemme det bak en scene, forteller Buli.

Se intervju med BuliHan skisserer en langt mindre scene i Bendiksbukta enn det som har vært brukt tidligere, og sier at stranden skal gjøres om til en "Beach-sone", med brygge og strandstroler, samt dj's, som starter spillejobbene tidlig på dagen.

Ikke dårlig vær

Beach-Quart får også en egen inngang via sjøen samt en planlagt brygge under navnet Q-Yacht like ved Odden.

Buli er ikke redd for at dårlig vær skal sette en bråstopp på strandfesten.

— Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær, parerer Buli før han medgir at dårlig vært passer dårlig på stranden.

Han har imidlertid planer også for det, uten at han vil gå nærmere inn på løsningene.

Buli regner med 20.000 besøkende daglig under festivalen som vil bli arrangert fra 30. juni til 4. juli. Buli satser også på Club-Quart og lar den få en egen scene på Odderøya.

— Er det ikke showbiz vi driver med, da, lo Buli mens han plasserte "pengesekkene" under palmetrærne som dannet bakteppe for dagens pressekonferanse. Foto: Irene Svozilik

Lokker med gullpass

  • Club Quart har alltid vært i byen, men nå skal hovedscenen legges til Salamanderparken. Det blir noe helt nytt , sier Buli.

Salamanderparken vil ha en kapasitet på 5000 mennesker og bookingen vil ifølge Buli bli deretter uten at han vil si for mye om artistene.

  • Det blir noe av det råeste du har sett, lover Buli.

Scenen krever imidlertid en egen billett. Buli lokker nemlig de ivrigste billettkjøperne med et såkalt gullpass.

— Vi legger ut 5000 gullpass som inkluderer Beach Quart.

Gullpasset er ment som en premiering til de som er tidlig ute, og som en kjapp tilbakemelding på at konseptene faller i publikums smak.

  • Med 50 milllioner kan du gjøre mye gøy, og det er mange gode artister på hjul neste år, sier Buli som ikke ville avvise et eneste artistforslag fra journalistene på pressekonferansen.

— Madonna er heller ikke glemt, smilte Buli på direkte forespørsel og smilte med dollarbagene og palmene som bakgrunn.

Se intervju med Buli

Les mer om Bulis planer i morgendagens avis!