29. november var det sju år siden Beatles-legenden George Harrison døde. I den anledning plukket journalisten Paul Cashmere i australske Undercover.com fram et ukjent intervju han gjorde med det fredeligste medlemmet av Fab Four. I intervjuet kommer det blant annet fram at Harrison var tiltenkt en langt større rolle i religionsfarsen «Life of Brian». Filmen var svært omdiskutert da den kom ut, og i Norge ble den totalforbudt for blasfemi.

Jesus

Harrison kan så vidt skimtes i en av filmen scener i rollen som mister Papadopolus. Filmens hovedperson, Brian, ble født i nabostallen til en litt mer kjent historisk skikkelse. Den litt mer kjente skikkelsen skulle opprinnelig vært portrettert av en Beatle:

– Vel, de ville faktisk ha meg til å gjøre rollen som Jesus, i begynnelsen av filmen der han framfører Bergprekenen. Det var det de prøvde å få meg til å gjøre, men jeg syntes det var litt for kontroversielt, uttalte Harrison.

Humor

Gitaristen var en ivrig støttespiller for Monty Python. Han bidro økonomisk gjennom selskapet Handmade Films, og produserte også flere av sangene som ble brukt i de populære filmene. Harrison viste seg også på skjermen i Eric Idles Beatles-parodi om The Rutles, «All you need is cash».