ARENDAL: — Det ble et ja, og det var veldig koselig, sier Frank Asbjørn Hole Nilsen (29).

Arendalsmannen ble viet mye oppmerksomhet i media under tv-programmet «Jakten på kjærligheten» i fjor. Han hadde nemlig sendt frierbrev til tre av deltakerne; Silje, Guro og Ragnhild, og ble plukket ut på speed-dating med to av dem.

Fikk fanbrev fra forloveden

Det ble ingen kjærlighet for Hole Nilsen under innspillingen av programmet. Men i etterkant fikk han mange henvendelser fra kvinnelige beundrere. En av e-postene kom fra Ingunn Arnøy (27).

— Hun var en av 60 stykker som sendte brev og mail, sier Hole Nilsen, som har vært kjæreste med Arnøy siden desember i fjor.

Nå skal de to gifte seg. For to uker siden ble forlovelsen inngått på rullesteinene på Hove i Arendal.

— Vi fungerer veldig godt sammen, vi er forelsket og har det veldig bra. Jeg følte tiden var inne for å fri, sier 29-åringen, som egentlig hadde tenkt å gå ned på kne i sommer, men utsatte det til i høst på grunn av dårlig vær.

Fridde på rullesteinene

Til frieriet hadde Hole Nilsen tatt med grillmat, og ba om Ingunn Arnøys hånd på rullesteinene på Tromøya.

— Vi satt utover natta til halv tre og så utover sjøen og spiste grillmat, sier Hole Nilsen.

De har ikke bestemt dato for bryllupet, men Frank Asbjørn kunne tenke seg å gifte seg i juli i arendalsområdet en av de nærmeste somrene.

Synes Jakten-bøndene så koselige ut

Nå har medieoppstyret lagt seg rundt Frank Asbjørn Hole Nilsen. Ifølge ham selv har han kun fått fem fanbrev etter at det ble kjent at han hadde fått kjæreste.

— At det hadde blitt så stor oppmerksomhet, hadde jeg ikke trodd. Jeg tenkte ikke på det da jeg sendte brevene, sier han.

- Hvorfor sendte du brev til tre av deltakerne?

— De så veldig koselige ut. Man vet jo ikke hvordan kjemien stemmer før man har truffet hverandre, svarer 29-åringen, og fortsetter:

— Man oppdager når man treffes om man føler noe mer. Jeg synes de så koselige ut og de hadde samme interesser som meg, som friluftsliv, interesse for dyr, og de var sporty, sier Frank Asbjørn Hole Nilsen.