Avlyste konserter og internt bråk — ryktene om at vokalist Steven Tyler slutter i Aerosmith har svirret siden frontfiguren falt av scenen under en konsert i Dakota i august og skadet seg.

— Steven Tyler må ta seg sammen, sa gitarist Joe Perry den gang, i følge NME .

Nå sier samme mann at Steven Tyler har sluttet i bandet.

— Slik jeg ser det, har Steven sluttet, sier Perry til Las Vegas Sun .

Gitaristen forklarer at en stor del av problemet er at Tyler rett og slett ikke lar seg få tak i. Han svarer aldri på telefonen.

— Han er notorisk, sier Perry.

Det meste av Aerosmits store verdensturne ble kansellert etter Tylers sceneulykke, og medlemmene har uttrykt misnøye med Tylers oppførsel.

— Jeg vil ikke kansellere flere konserter, slår Perry fast.

Selv har gitaristen benyttet bandpausen til å gi ut plate med sitt soloprosjekt som snart skal ut på stor turne. Han vil imidlertid ikke gi opp Aerosmth.

— Det handler ikke bare om å erstatte Tyler, det handler også om fire fyrer som spiller ekstremt bra sammen, og jeg vil ikke se at det blir kastet bort. Antakelig vil vi finne en annen som kan tre inn der vi trenger vokal.

I følge Classic Rock magazine , har Steven Tyler selv uttalt at han vil jobbe med sitt eget navn fremover.

— Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre, men det kommer definitivt til å bli å jobbe med merkenavnet Steven Tyler, sier Tyler.

I følge NME har gitarist Brad Whitford uttalt at Aerosmith kommer til å fortsette uten Tyler, og at bandet nå er på jakt etter en ny, permanent vokalist.

— Det er store sko å fylle, sier Whitford.

Så gjenstår det å se hva som kommer ut av dette, når Steven Tyler tar telefonen og eventuelt klarer opp i sakene.