Kurt Nilsen tar ikke helt fri fra musikken i sommer. Fire eller fem festivaler får besøk av stemmen fra Bergen. Hvor Kurt skal spille, er med ett unntak foreløpig hemmelig.

Kurt vil spille en fire fem konserter i sommer mellom studioarbeid. I helgene er han imidlertid sugen på å komme seg ut til fansen.

— V i er åpne for alle muligheter, og kommer gjerne til Sørlandet, sier Halvor Marstrander i Playroom management til fvn.no.

— Har dere vært i kontakt med arrangører i Agderfylkene?

— Vi er jo i kontinuerlig dialog med mange konsertarrangører. Hvis det legger seg til rette, håper jeg vi får en sjanse til å komme til Kristiansand. Vi får se hva vi får til, sier Marstrander.

— Først og fremst skal han jo jobbe konsentrert i studio, men det er i frihelgene vi prøver å få til noen ekstra konserter, forklarer Marstrander.

Rock Fest

Det første stedet som ble offentliggjort, var Rock Fest i Haugesund i juni. Sammen med Kurt Nilsen kommer også blant andre Keane og Bo Kaspers Orkester.

— Vi er glade for at Kurt Nilsen sa ja til oss, vi ser frem til å høre noen av de nye låtene hans, sier Tom Erik Anfinsen i Rock Fest.

Kurt Nilsen vil spille lørdag 16.juni i Haugesund

Vinterplate

Når platen kommer ut senere i år, blir det trolig en større konsertrunde.

Kurt Nilsen holder nemlig nå på i studio og forbereder nytt materiale.

— Platen kommer i år, men noen eksakt dato er ikke satt. Men det blir til høsten eller vinteren, sier Halvor Marstrander.