Kreftforeningens Vinterlyd

Øvre Torv fra klokken 18.00 og utover

Flust av artister er med på å støtte Kreftforeningens arbeid på deres Vinterlyd-turné. På Kvinnedagen besøker turneen Øvre Torv, og du kan få med deg Wig Wam, A1, David Urwitz, Chand, Maria Haukaas Storeng og Paperboys.

David Urwitz

Pir 6

Han sammenliknes både med Lars Winnerbäck, Håkan Hellström og tidlig Kent. David Urwitz fra Göteborg i Sverige har gitt ut tre album med fengende og poetisk popmusikk. I hjemlandet har kritikkene vært gode, og mandag kveld kommer han til Pir 6 i Kristiansand.

Hør mer av David Urwitz her.

Arrangement med AKKS og konsert med Maylen Rusti

Kick klokken 18.00 til 22.00

Supertalentet Maylen Rusti feirer kvinnedagen med sang under AKKS' kvinnedagsarrangement på Kick. I tillegg blir det talkshow, revy, foredrag og intervju i anledning dagen.

Geoff Berner

Charlies Bar klokken 22.00

Geoff Berner serverer sylskarp klezmer-satire nok en gang på Charlies mandag kveld. Denne gang har han fått følge av bandet sitt, bestående av Wayne Adams og Diona Davies.

Ræga Råkkers

På Hjørnet klokken 23.00

Ræga Råkkers er på miniturné og besøker mandag kveld Kristiansand. Tidenes lokale rølperockere har kledelig nok kalt pub til pub-turneen sin for "Evig Full til CB faller, 8 puber på 8 dager.

Navigators

Charlies Bar klokken 22.00

Norges nye rockehåp fra Fredrikstad er booket til alle tenkelige festivaler denne sommeren. Kanskje ikke så rart med tanke på at tidligere frontfigur i Ricochets, Trond Andreassen er med. Ricochets spilte i 2005 for overfylt hus på Charlies Bar, så sjansene er store for at det blir fullt også denne gang.

Andreassens egenskaper som vokalist er skamrost i norsk musikkpresse, og debutalbumet til hans nye prosjekt Navigators er en blanding av 60´s pop, skeiv, psykedelisk country og 50´s rock.

Hør Navigators fra Lydverket i desember i fjor her:

Maylen Rusti og Smashkitty

Samsen klokken 19.00

Nesten Helg — Taushetens tyranni

Kick Scene klokken 19.30 til 21.30

Sykehustalkshowet NESTEN HELG er landets eneste sykehustalkshow, et talkshow i grenselandet mellom kultur, kunnskap og helse.

NESTEN HELG er et samarbeid mellom ABUP (Avdeling for Barn og Unges psykiske helse) ved Sørlandet Sykehus og Universitetet i Agder.

Musiakalsk innslag for kvelden er Evan Seleven, i tillegg blir det performance fra Loop loop loop

Masselys

Charlies Bar klokken 22.00

Masselys består av kjernemedlemmene i elektrorockbandet Salvatore, Bjarne Larsen, Jon Birger “Jomba” Wormdahl og Kjell Olav Jørgensen. Dansbar og catchy elektrorytmer setter stemninga for Charlies-kvelden.

Nysgjerrig? Hør mer her.

SHEEPY

Pir 6 klokken 22.00

Denne uka kan du også få med deg den talentfulle rapperen og mannen bak plata "Byen i Sør" live i Kristiansand. Sheepy er klar på scenen på Pir 6 torsdag kveld.

Raga Rockers

Kick Scene klokken 20.00

Legenderockerne skal være bedre live enn noensinne. Du kan vinne billetter til konserten om du svarer på spørsmålet i denne artikkelen.

UKM

Bingen Scene på Samsen

Tidenes påmelding på UKM med over 30 band og totalt ca 60 innslag. Sjekk ut byens talenter før de plutselig spiller på puben rundt hjørnet

Se mer av programmet på hjemmesidene til Samsen

I Ate My Pony

Charlies Bar klokken 16.00

I Ate My Pony er et nytt, friskt band fra Kristiansand/Mandal som blander punk, indie og psykedelisk lyd med en masse støy. Tekstene er surrealistiske med humor, dyp alvor og psykedeliske drømmer, inspirert av bl.a. Velvet Underground, MGMT, Pheyr og The Doors.

Kalashnikov og Stumbleboy

Kråga

Audrey Horne

På Hjørnet klokken 23.00

Spellemannsprisvinnerne fra 2006 er ute med sitt tredje album "Audrey Horne", som de selv mener er en sammenblanding av både litt Killers, litt Deep Purple, Litt Ozzy og litt Led Zeppelin. Bandet har beveget seg et steg nærmere en noe mer klassisk rockeplate på sitt siste verk, som både er spilt inn, produsert og mikset hos JHOC Studios i Los Angeles.

I forrige uke ble det klart at Audrey Horne gjester Norway Rock Festival i 2010, men først har gjengen på Hjørnet klart å booke dem til å ta noen traller nå på lørdag.

Susanna and the Magical Orchestra

Kick Scene klokken 20.00

Susanna Wallumrød og Morten Qvenild er, sammen med gode hjelpere, magikerne som har blitt kjent for spesielle, lavmælte coverversjoner gjennom tre solide album-utgivelser.

The Pink Robots og Jack Dalton

Charlies Bar klokken 22.00

Bandene er på Zoom/Urørt-turné 2010, og søndag spiller de i Kristiansand. Support: Sheepy