I går ble det kjent at Sigurd Sollien må trekke seg fra tv-suksessen «Skal vi danse» på grunn av en muskulær skade. TV2 jobber nå iherdig for å finne en løsning. Sollien fikk minst stemmer av dommerne i begge de to første sendingene, men tv-seerne forbarmet seg over den klønete sjarmøren og sendte ham videre. Nå setter imidlertid skaden en foreløpig stopper for dansekarrieren.

Jenny

Produksjonsselskapet Monster har spurt forhåndsfavoritten Jenny Skavlan om hun kunne tenke seg å steppe inn for Sollien. Skavlan røk overraskende ut i fredagens sending. Hun takker imidlertid nei.

– Jeg har hatt det utrolig gøy den tiden det varte, og jeg skulle gjerne blitt med videre og danset mer med Egor! Men folket har talt og jeg ble stemt ut. Jeg synes derfor det føltes feil å skulle takke ja til å delta videre, forteller hun i en pressemelding.

Populært

Programmet hadde over 800.000 seere forrige fredag, og er blant kanalens største seermagneter. Jenny Skavlan vil imidlertid ikke bidra til fortsatt høye tall.

– Jeg har mange spennende prosjekter fremover, som tar mye av tiden min og som krever fokus. Og nå har jeg jo fått vist at jeg kan klare en dans eller to. Jeg ønsker alle de andre deltagerne lykke til! Game over for meg, sier Skavlan.

Usikkert

TV 2 opplyser også at deltager Janne Formoe er uaktuell som erstatter for Sollien ettersom hun har lagt andre planer for høsten. Formoe røk ut i det første programmet.

– Vi har hatt fine samtaler med Jenny Skavlan, og vi har respekt for avgjørelsen hennes om å ikke ta på seg danseskoene igjen. TV 2 skulle gjerne sett henne danse igjen men vi ser frem mot fredagen og gleder oss til å se alle de flotte parene våre på parketten, sier prosjektleder Siv Aamot.

TV 2 har ikke tidligere opplevd at en deltaker må ut med skade. Derfor har de foreløpig ikke bestemt seg for hvordan programmet fredag vil bli seende ut med ett par mindre på parketten.

– Sendingen fredag kommer til å forløpe som vanlig. Det blir duell og et par skal ut. Det skal danses til midten av november og hvordan vi løser det faktum at Sigurd har gått ut kommer vi tilbake til på et senere tidspunkt, sier Aamot.