Norges tv-seere koste seg i selskap med Steffen Tangstad, Tone Damli Aaberge og de andre som ville vinne konkurransen «Skal vi danse». Programmet har engasjert mange. TV2 har fått henvendelser på epost og telefon om de utroligste ting.

— Vi har fått spørsmål om alt fra deltakernes kjoler til hvilke låter som blir spilt. Vi svarer folk som best vi kan, det er jo flott at de er engasjerte, sier informasjonssjef Marianne Røiseland i TV2. Hemmelig

Nå har TV2 bestemt seg for å gå i gang med en tredje sesong med kjente danseløver. Men seerne må smøre seg med tålmodighet helt til neste høst før de kan se mer svingom på golvet.

— Vi har allerede begynt å jobbe med programmet. Det tar tid å få de deltakerne vi vil ha. Dessuten må alle ha mulighet til å være med i over åtte uker, sier Marianne Røiseland.

Hvem som blir de utvalgte, vil neppe bli røpet før etter sommeren. Hvem som blir programledere, er heller ikke klart.

— Det blir så mye pes for alle som skal være med uansett, at vi satser på å spare hvem det blir til høstlanseringen, sier Røiseland.

Bare ring

Danserene blir uansett en miks av kjente ansikter.

— Vi hadde en god blanding i år. Deltakerne var folk som kommuniserte til ulike aldersgrupper, og sørget for at programmet fikk en fin bredde.

TV2 tar i utgangspunktet selv en telefon til de ønskede kjendisene, men er du kjent og danseglad, kan du også ringe selv.

— Det er normalt vi som henvender oss til de vi ønsker, men gi oss gjerne et innspill, så skal vi vurdere det, sier Marianne Røiseland og ler.