STAVANGER: — Du kunne høre det med en gang, dette var kvalitet. Mest av alt minnet det meg om The Beatles, sier Toffen Gunnufsen.

Det er sjelden festivalsjefen røper hvilke band han vil booke. Som regel holder han det hemmelig til kontrakten er signert. Med Twinklehead gjør han et unntak.

— Jeg legger inn bud så snart jeg er tilbake på kontoret. Det skulle bare mangle. Et så bra band må selsvsagt få tilbud om å spille på hjemmebane under Quart, sier Toffen Gunnufsen.

Det betyr at Twinklehead trolig kan notere Norges to største festivaler på cv'en sin i sommer. Også Øyafestivalen har kontaktet bandet i håp om å få signert en avtale. Hvis så skjer har Twinklehead klart mesterstykket å spille både på Øyafestivalen, Quartfestivalen og Bylarm i løpet av ett og samme år.

— Det er jo bare helt fantastisk at Toffen likte det han hørte. Det er en drøm å få spille under Quart, sier Henrik Moy Askildsen.

I slutten av februar skal bandet spille inn musikkvideo til låten «Teardrop». Videoen skal regisseres av prisbelønte Christopher Rodriguez og opptakene skal trolig gjøres i Kristiansand i slutten av februar.

7. mars lanserer Twinklehead sin debutskive.