Kampen er hard om slåsspillentusiastene. Med konkurrenter som Dead or Alive og Virtua Fighter skal det godt gjøres å hevde seg, likevel klarer Namco å levere varene. Tekken 5 er et fyrverkeri av et slåsspill, og så langt det beste i serien.

Nå skal det sies at denne typen spill kanskje ikke er så lett å skille fra hverandre for folk som ikke er ihuga slåsspill-tilhengere. Likevel, Tekken 5 skulle ha noe å by på for alle. Du har utrolig mange spillvarianter, man har kort sagt tatt det beste fra de forrige spillene, luket ut det som folk ikke likte lagt til en del ekstra og smelt det sammen i et fantastisk spill.

Poenget er fremdeles å banke gørra ut av en motstander. Du kan spille med over 20 av de velkjente slåsskjempene fra de andre spillene i serien, i tillegg til tre nye. Også disse har massevis av spesialbevegelser, og er en fryd å bruke.

Tekken 5 virker som det går kjappere enn de tidligere spillene i serien, og grafikken er enda bedre. I tillegg til alle de vanlige spillvariantene, som er imponerende nok, får du Arcade History Mode, som består av Tekken 1, 2 og 3, akkurat som du husker dem fra spillehallene.

Det eneste skåret i gleden er at Tekken 5 ikke har støtte for spill på nettet. Det hadde vært utrolig moro å kunne bryne seg på topprankede spillere verden rundt, og det er egentlig litt uforståelig at man ikke har fått med dette.

Uansett, Tekken 5 er et must hvis du liker slåsspill.

TORE SAND

Tekken 5

Namco

Genre: Slåssing

Alder: 12+

Plattformer: Kun Playstation 2