KRISTIANSAND: — Jeg synes det gikk strålende, sier Lars Lillo-Stenberg på backstage-området etter å ha spilt i over to timer og signert en lang rekke plater i Kilden lørdag kveld.

— Dette er et sted som ikke bare Kristiansand skal være stolte av, men hele Norge. Det er veldig godt med et lyttende publikum som er åpne for det vi driver med, legger vokalisten til.

Bassist Lars Fredrik Beckstrøm samtykker.

— Det var et bra publikum. De var åpne og engasjerte. Vi hadde fin kontakt med dem, og da føles det som om konserten gikk veldig bra, sier Beckstrøm, som hadde sett fram til å spille i Kilden.

— Det er et flott bygg. Det er intimt her, selv om det er stort. Jeg har sett mange bilder herfra, og det er stas å endelig komme hit. Vi har spilt på de store klubbscenene, og da er det fint å komme til et kulturhus og kunne høre alle detaljene i musikken, sier Beckstrøm.

Lillo-Stenberg sier han fikk inntrykk av at de 400 menneskene i salen kunne sin deLillos godt.

— Vi har lagt opp et sett som er utfordrende for publikum. Vi spiller en del låter som bare den innerste kretsen av publikummet vårt kjenner til. Men mange som var her har nok hørt mye på oss. Det virket som om de satte pris på det vi prøvde på, sier han.

DeLillos-sjefen har spilt i Kristiansand mange ganger tidligere. Ikke minst på Vaskeriet i gamle dager.

— Det tok helt av de gangene vi spilte der. Men jeg tror rock 'n' roll-delen av repertoaret vårt fungerte bra her i Kilden også. Selv om kanskje noen i salen følte de burde være et annet sted, der de ikke måtte sitte, sier han.

— Hvilke låter synes du satt best?

— Jeg synes "En stefar" passet veldig godt i denne settingen. Det var en fin versjon av den, og "Nationaltheatret " gikk veldig fint. Men det var mye som gikk bra, sier Lillo-Stenberg.