BAKU: Tooji forteller at han ble svært overrasket.

– Jeg ble vekket og fikk beskjed av manager Cathrine om at jeg skulle intervjues av noen utenlandske pressefolk, og da jeg kom inn på rommet ventet hele gjengen min med blomster. Og så fikk jeg nasjonaldrakten her, som jeg er skikkelig giret på å ta på meg! Det er kjempegøy, sier Tooji til NTB.

Artisten forteller at han har sovet godt og er klar til å gi alt på scenen lørdag kveld.

– Vet du, det føles som jeg har vunnet allerede, sier Tooji.

I anledning dagen har Tooji også fått en egen T-skjorte fra den norske Grand Prix-klubben. Påskriften «Rock the vote» er ikke tilfeldig valgt, understreket klubbens leder Morten Thomassen da han ga Tooji T-skjorten.

Kypriotisk drøm

Men det var ikke slutt på overraskelsene med det. Tooji hadde på forhånd fortalt teamet sitt om en drøm han hadde, hvor en jente med brunt bølgende hår grep en pokal som egentlig var ment for ham. Da Tooji våknet, husket han ikke jentas ansikt. Men da han så artisten Ivi Adamou fra Kypros, skjønte han at hun var jenta fra drømmen. Tooji fortalte teamet sitt at han gjerne ville møte henne.

Overraskelsen ble stor da Ivi Adamou plutselig dukket opp med bursdagsgave på terrassen utenfor hotellet i Baku.

– Herregud, Ivi! Dette er jo jenta fra drømmen min! Det er hun som vinner i kveld om ikke jeg gjør det, utbrøt Tooji.

Familien på plass

Toojis familie er også på plass i Baku – både foreldre og storebrødre. I tillegg har en tante som har reist fra nabolandet Iran, og som han ikke har sett på ti år, tatt turen til Baku.

– Jeg snakket med mamma i dag, og hun har gratulert meg med dagen. I dag skal jeg bare være sammen med gjengen min, og så ser jeg familien i morgen. Da får jeg sett alle brødrene mine, mamma og pappa, og tante. Mamma sa jeg bare skulle kose meg og nyte dagen i dag, sier Tooji.