KRISTIANSAND: Lissie har gått av scenen på Odderøya, og det nærmer seg BigBang og DumDum Boys. I 20-tiden var det i overkant av 2000 mennesker i Bendiksbukta. De venter på rock'n'roll.

— DumDum er selvfølgelig det aller beste, det største rockebandet i Norge. Det er utrolig mye bra musikk her i landet, sier Dag Uleberg, som også fikk med seg Eva & the Heartmaker og Lissie tidligere i kveld.

Sammen med kompisen Paal Andersen gir han Odderøya Live-arrangørene svært gode skussmål.

Paal Andersen og Dag Uleberg Foto: Kjartan Bjelland

— Det er en fryd å komme hit. De leverer alltid veldig bra artister. Quart slutta, men vi har fått noe som er enda bedre, sier Andersen.Cecilie Nilsen og Drude Falch-Klavenes er også på plass på Odderøya og de mener konsert på Odderøya er den optimale måten å tilbringe en fredagskveld på.

— Det er sommer, sol og ikke minst: DumDum Boys. Jeg har vokst opp med dem. Det er festemusikk og gode minner, sier Nilsen.

— Festivalen har et veldig bra program og skikkelig ordentlig opplegg. Vi er veldig fornøyde, istemmer Falch-Klavenes.

Kristiansand-bandet Tenderleaves startet ballet på Odderøya i ettermiddag. Da var rundt 150 mennesker til stede. Odderøya Live-arrangørene håper nok å matche gårsdagens publikumstall som var cirka 3500. DumDum Boys er kveldens headliner og kommer til å gi publikum en rekke slagere, ikke minst "Splitter Pine" fra 1989-plata med samme navn.