– Du kan vel trygt si at bandet ligger nede for telling, ler Julie Balas (15).

I forrige uke skrev Fædrelandsvennen om de to kristiansandsjentene som har tatt undergrunnen i musikk-Norge med storm. Ikke før var avisa på gaten, før Julie fikk påvist kyssesyken og ble beordret i seng av legen. Et par dager senere ramlet Elinor Aasgaard, den andre halvdelen av bandet, ned en glatt trapp i hovedstaden og knuste armen.

– Jeg får verken lov til å sykle eller bære noe som helst på tre måneder. Jeg ligger bare her på sofaen og drikker juice. Jeg kan ikke engang spise, sier Julie.

Og fortsetter:

– Men jeg ligger i hvert fall hjemme. Ellinor ligger neddopet på sykehuset i Oslo. Hun måtte operere armen i over tre timer.

De to jentene har de siste dagene fått enorm oppmerksomhet. Denne uken er de av NRK Petre kåret til «Ukens Urørt». Noe som betyr stor oppmerksomhet på kanalens nettside, samt intervju og presentasjon på radio. I tillegg har myspace-siden til Fitts For Fight hatt flere tusen besøkende som har lyttet og lastet ned musikk.

– Typisk at vi skulle ha sånn uflaks akkurat nå. Festivalen vi skulle spille på i Nederland er om bare 25 dager. Jeg tviler sterkt på at vi rekker å bli friske til da, sukker Julie Balas, alt annet enn fit for fight.