KRISTIANSAND: Med en sang hun ikke hadde noe spesielt forhold til før hun fikk oppgaven med å synge den med Sivert Høyem, leverte Marte Wulff en leken innertier på hjemmebane.

– Det var helt utrolig gøy faktisk, sier sangerinnen etter at gullkonfettien har lagt seg i Odderøyahallen.

– Det var mye gøyere enn jeg kunne tenke meg.

At det ble nettopp henne som fikk oppdraget med å vokalbåndduellere på «Lift me» med Madrugada-vokalisten, synes hun kom uventet, men velkomment.

– Det var litt overraskende, og jeg hadde ikke noe kjærlighetsforhold til den på forhånd. Men jeg så den jo på en annen måte da det ble klart at jeg skulle synge den, forteller Wulff.

– Det gikk litt sånn på halv åtte her. Vi sang igjennom én gang da bandet kom til byen. Under konserten var det bare å følge med og prøve å huske teksten. Og det gikk bra. Så nå er jeg veldig fornøyd, egentlig.

Da Marte entret scenen sammen med Sivert Høyem, vanket det høylytt honnør fra salen. Da hun sang sin første verslinje, startet en ny jubelbølge.

– Jeg hørte salen, bekrefter Wulff.

– Jeg tenkte at de sikkert ville klappe litt, siden jeg er lokal, men da jeg kom på scenen så jeg bølgen blant publikum.

– Hvordan sammenligner du det å spille egne konserter med det å synge én sang med Madrugada?

– Dette er jo litt lånt ære, men samtidig er det i hjembyen min, så jeg føler det er litt for meg også. I forhold til når jeg har konserter selv var jeg litt mindre nervøs, for jeg slapp å spille piano, sier Wulff.

– Sangen passet bra til stemmen min, og når teksten satt så bare koste jeg meg og nøt øyeblikket.

– Hvordan rangerer du opplevelsen blant dine egne oppturer i det siste?

– Wooow! Det var en takknemlig oppgave for meg. Jeg kan ikke sette den på noen plass, men den er i tet.

Etter påske venter nye høydepunkter. Da legger Marte Wulff ut på egen turné til landets største byer.