Det er høyst usikkert om George W. Bush tok på vei for Lily Allens sang dedikert til ham, «Fuck You Very Much», om han noen gang har hørt den.

Men Allen tror det stiller seg annerledes med hennes hit «Not Fair», som skal omhandle hennes tidligere kjæresters mangler i senga. Hun er overbevist om at hennes utlevering av kjærester har ført til at menn tenker seg om to ganger før de blir med henne på rommet.

Feiger ut

– Tanken på at sangen skulle skremme menn slo meg aldri. Men menn er sånn: «Whoa, nei, jeg vil ikke ha sex med deg. Du skriver bare om det etterpå», forklarer Lily Allen i et intervju med Elle Magazine.

På spørsmål om hun tror menn er redde henne, svarer hun:

– Ja, det er de. Jeg skulle ønske heg aldri hadde skrevet «Not Fair».

– Du vet, helt ærlig, var tanken, heeelt ærlig, altså... var tanken ikke i nærheten av sangen ville skremme bort menn. Tanken var at jeg skulle støtte kvinner. Og at kvinner skulle si «Gud, ja. Endelig er det noen som tør si det høyt», forklarer hun.

Ærlig?

Allen splittet fra kjæresten Jay Jopling tidligere i år, og var singel da hun lanserte «It's Not Me, It's You», som inneholder «Not Fair». Om det er Jopling som får passet påskrevet, eller om teksten handler om tidligere erfaringer er uvisst.

Uansett – problemet kan ikke være spesielt uoverkommelig. Allen har visstnok funnet seg en fyr som tåler en tilbakemelding eller to. Hun dater for tiden Sam Cooper, bekrefter hun overfor magasinet Elle.

Og teksten?

Den finner du her.

Hør på Lily

Hør – og se om du lar deg skremme: «Not Fair»:

...eller hør på «Fuck You Very Much»: