Det har lenge versert rykter i tabloid-pressen om at Madonna (49) og Guy Richie (39) går hver til sitt.

Nå skriver den velrennomerte avisen The Times at Madonna har hyret skilsmisseadvokaten Fiona Shackleton.

McCartneys advokat

Advokaten har representert flere kjendiser, og det var hun som sikret at Paul McCartney fikk beholde det meste av sin formue i bruddet med Heather Mills.

Etter det avisen kjenner til skal Madonna ha rådført seg med Shackleton angående en eventuell skilsmisse fra filmregissør Guy Richie.

Møttes hos Sting

Madonna og Richie møttes på en middag hos sine felles venner Sting og kona Trudie Styler i 1999. I august året etter kom sønnen deres Rocco til verden.

Paret giftet seg i en lukket seremoni i Skibo Castle i Dornoch i Skottland 22. desember 2000. I tillegg til at de har sønnen Rocco (7) sammen, har Madonna datteren Lourdes Maria (11) fra et tidligere forhold med Carlos Leon. I mai i år adopterte Madonna og Richie også en gutt ved navn Davis Banda.

Formue på 30 millioner

Madonna er verdens best betalte kvinnelige artist, og har ifølge The Times en formue på 3 millioner britiske pund, noe som tilsvarer 30 millioner norske kroner.

Skilsmissen kan komme til å koste artisten dyrt, da paret trolig ikke har inngått en ektepakt.

Dersom Madonna velger å gå fra Richie er det andre gangen hun går gjennom en skilsmisse. Stjernen skilte seg fra Sean Penn i 1989 etter fire års ekteskap.

Talspersonen til Madonna ville ikke kommentere The Times sine påstander om at en ny skilsmisse er på trappene.

Det syv år lange ekteskapet mellom Madonna og Guy Richie kan være over. Foto: EPA