Adele ble valgt ut av magasinets amerikanske redaktør Anna Wintour til å stille opp på en fotoshoot med den anerkjente fotografen Annie Leibovitz.

Sangerens første møte med Wintour minnet henne om filmen «The Devil Wears Prada».

— Jeg gikk for å gjøre mine siste prøvinger før fotoshooten. Da ville Anna Wintour møte meg, så jeg ventet i gangen. Det var akkurat som «The Devil Wears Prada», uttalte Adele i et tv-intervju med AP nylig.

Var redd før møtet

— Det var fantastisk. Jeg var skikkelig redd, og da jeg gikk inn var hun så hyggelig. Hun spurte meg hvilke merker jeg likte, og jeg prøvde å komme på designere som jeg var ganske sikker på at jeg hadde lest om i Vogue eller noe før, fortsatte sangeren.

Adeles popularitet i USA har steget kraftig etter hun opptrådte på Saturday Night Live (SNL) i oktober 2008. Albumet hennes «19» hoppet 35 plasser opp fra uken før til 11. plass på Billboard-listen. Over halvparten av de 364.000 albumene briten hadde solgt i USA i slutten av januar, ble solgt etter opptredenen på SNL.

Blir kledd opp til Grammy

«Chasing Pavements»-sangeren er nominert til fire Grammy-priser i kategoriene årets album, årets sang og beste opptreden av en kvinnelig popvokalist for «Chasing Pavements», og beste nye artist.

Vogue-redaktør Wintour skal ha likt Adele så godt at hun tilbød seg å kle opp sangeren for Grammy-utdelingen 8. februar.

Adele skal ha sikret seg en flott kjole, og det kommer til å bli en uvant opplevelse for henne å gå i den.

— Jeg går aldri i kjoler. Jeg går i kjoler med tights, flate sko og en cardigan. Men jeg skal få puppene mine frem og alt. Det kommer til å bli en stor greie, sier stjernen.

Foto: AP